Waarom CEO

Onze missie
Wij geloven dat goede resultaten het gevolg zijn van een gouden combinatie: goed personeel en een uitdagende werkomgeving. Dit doen wij door uitsluitend ervaren medewerkers aan te nemen, een platte organisatiestructuur te handhaven en werknemers de handvatten te geven om het beste uit zichzelf te halen.

Speerpunten
Onze missie hebben wij vertaald in vijf speerpunten. Door te werken met deze speerpunten willen wij ons onderscheiden op alle relevante vlakken van de werving.
Wij werken uitsluitend met ervaren personeel. Dit zijn de mensen die in staat zijn om de beste kwaliteit van de markt te leveren. Naast ervaring wordt ons personeel geselecteerd op uitstraling, professionaliteit, leeftijd en CV. Door een platte organisatiestructuur te handhaven is er een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en transparantie binnen ons team. Door in te zetten op duurzame groei in ons personeelsbestand besparen wij een hoop kosten. Deze komen ten goede aan onze klanten en ons personeel. Hierdoor kunnen wij een bovengemiddelde prijs/kwaliteitsverhouding bieden.