Werken bij

Ervaren ambassadeurs

CEO Marketing werkt alléén met ervaren ambassadeurs. Wij bieden de beste mensen van Nederland een platform om te doen waar zij goed in zijn, zonder hen te beperken met externe factoren.

 

Hoog rendement

Onze ambassadeurs zijn ervaren, kundig en zelfstandig. Hierdoor is er meer tijd en energie beschikbaar om te bouwen aan campagnes die op de lange termijn rendabel zijn voor uw organisatie.

Kwaliteit

Wij belonen ambassadeurs aan de hand van hun kwaliteit. Uw belang is gelijk aan het belang van CEO Marketing en de ambassadeurs die voor uw merk op pad gaan.

 

Waarom CEO Marketing?

Wij geloven dat kwaliteit en kwantiteit hand in hand gaan. Wij dagen de beste ambassadeurs van Nederland uit door hen zelf de verantwoordelijkheid te geven over hun resultaten. De ambassadeurs die wij inschakelen werken vanuit zelfsturende teams waardoor er sprake is van zowel autonomie als betrokkenheid met uw merk.

 

Meet the team

CEO Marketing is opgericht door drie enthousiaste, jonge ondernemers uit Utrecht.

Martijn Cats

Founder

Martijn is sinds jongs af aan al betrokken met het werk van goede doelen. Hij combineert zijn passie voor ondernemen met zijn droom om de wereld een betere plek te maken. Martijn studeert daarnaast Geneeskunde en wil later het liefst tropenarts worden. Vrienden omschrijven Martijn als ‘charmant’.


Nyls Emmink

Founder

Nyls is het creatieve brein achter CEO Marketing. Hij gelooft in de kracht van mensen, technologie en wetenschap. Na het afronden van zijn bachelor Psychologie is hij zijn kennis gaan inzetten om het ultieme match te creëeren tussen het werk en de persoon. Vrienden omschrijven Nyls als ‘ambitieus’.


Steven Oostervelt

Founder

Steven is verantwoordelijk voor de operationele processen. Na het afronden van zijn bachelor  is hij zijn droom achterna gegaan door voor zichzelf te beginnen. Door zijn enthousiasme weet hij mensen bij elkaar te brengen en gemeenschappelijke doelen te creëren. Vrienden omschrijven Steven als ‘energiek’.


Speerpunten

Het fundament van CEO Marketing is gebouwd op zes speerpunten. Lees hier onder meer.

Ervaren ambassadeurs

CEO Marketing werkt uitsluitend met ervaren ambassadeurs. Dit zijn de mensen die de afgelopen jaren de beste resultaten voor verschillende merken hebben neergezet. Zij weten het beste hoe, waar, wanneer en met wie zij het beste rendement kunnen behalen.

Duurzame organisatiestructuur

Onze focus ligt op duurzaamheid. Door kwalitatief te investeren in onze organisatie is er ruimte voor duurzame groei en resultaten. We investeren in de mensen met wie wij werken en gebruiken hun kennis om uw campagne te vertalen naar een ijzersterke pitch op straat of aan de deur.

Strenge selectie

Ervaring is geen garantie voor expertise. Wij stellen naast ervaring hoge eisen aan de ambassadeurs waar wij mee werken. Voor uw merk gaan uitsluitend hoogopgeleide, volwassen en betrouwbare visitekaartjes op pad.

Transparantie

Door onze platte organisatiestructuur is er veel ruimte voor feedback en communicatie tussen ons, onze ambassadeurs en de klant. Deze transparantie draagt bij aan de loyaliteit en integriteit van alle betrokken partijen.

Robuuste kwaliteitsgarantie

Wij geloven in kwaliteit en durven deze ook te garanderen. CEO Marketing biedt een kwaliteitgarantie omdat wij geloven dat de beste samenwerkingen ontstaan door risico’s en belangen met elkaar te delen

Professionaliteit

Professionaliteit is belangrijk in het werk dat NGO’s doen en het werk dat voor hen wordt gedaan. Bij CEO Marketing stellen we hoge eisen aan ambassadeurs, service-medewerkers, bedrijfsprocessen en klantcontact.

Onze Klanten

CEO Marketing verzorgt donateur- en ledenwerving voor diverse opdrachtgevers.

Contact

Wil je meer weten over CEO Marketing, een offerte aanvragen of met ons in contact komen voor in de toekomst? Laat een berichtje achter of neem contact op via de onderstaande mogelijkheden.

Contactgegevens

Oudegracht 290 3511 NX Utrecht

 

+316 2010 4166